Elaine Pen nu al in Tokyo

//Elaine Pen nu al in Tokyo

Elaine Pen stuurt vanuit Japan het volgende bericht…

Tokyo, here I’am! Mijn weg naar de Olympische Spelen was al begonnen maar nu ik in Tokyo aangekomen ben helemaal. De komende 7 dagen ben ik hier om les te geven en te trainen met de Japanse ruiters. Uiteraard heb ik ook de mogelijkheid om de venues van 2020 te bekijken, spannend.

Inmiddels gebeurt er veel om mijn droom waar te maken. Ik heb een paar belangrijke wedstrijden in het buitenland gereden en de paarden ontwikkelen zich conform plan.

En… Tokyo….ik kom terug! De Nihon University heeft mogelijk gemaakt dat ik deze week in Tokyo kon zijn om les te geven en zelf weer een ervaring op te doen.

Het is mooi om te zien dat er voor de studenten de mogelijkheid is om zich te ontwikkelen in de paardensport. De trainingen waren een groot succes en deze hebben we zojuist naar volle tevredenheid afgesloten.

Vanavond zijn we uitgenodigd voor een bijzonder diner door de familie van een van de ruiters en morgen krijgen we nog een sightseeing met hopelijk ook een bezoek aan de plekken waar de OS 2020 gaan plaatsvinden, spannend!

Ik ben nu al van deze stad gaan houden en ga er alles aan doen om hier terug te komen in augustus 2020. Mijn road naar Tokyo is begonnen, reis jij mee?

Ik ben opgenomen in de Leidse Olympische Ploeg én heb leuke gesprekken gehad met bedrijven die mij willen gaan steunen én mee willen naar Tokyo.

2019-03-01T12:18:42+00:00woensdag 27 februari, 2019|